Dobrodošli u svet magičnog proizvoda...

   Kao što znate dolaze nam zimski dani, ustvari vec su došli, puni hladnoće.Nisam ljubitelj iste, pogotovo snega,mraza...A-A.

  Kada mi se spomene zima, prva asocijacija mi je onaj miris vazduha kada izadjem iz tople kuće i verovali ili ne, SUVO LICE. Moja koža je podležna promenama u svakom godišnjem dobu, a najviše u ledenim danima. T-zona mi postane takva da je perutanje obavezna faza i bukvalno nijedan piling, krema mi taj problem ne može rešiti.

   I tako jednog divnog dana, tipičan život devojke koja gleda (čitaj: bulji) u Instagram, naletim na predivan profil Dr.Nola proizvoda (drnolaforskin.rs). Pakovanje me je odmah privuklno.Ležerno, ne upadljivo, uradjeno sa stilom i svedeno. Osećala sam neku čistoću, predivan i lagan miris ovih proizvoda, sto se na kraju tako i pokazalo. Iza ovog profila stoje zaista divni ljudi koji su spremni za svaki vid pomoći oko odabira proizvoda, tako da se ne ustručavajte da ih pitate bilo šta.

   Posle četiri nedelja korišćenja Dr.Nole, mogu da kažem da je moja koža PRODISALA.Ne znam kako druge devojke koje rade ovaj "posao" mogu da pohvale neki proizvod posle 2 dana korišćenja istog.Ne razumem,a ni Vi verovatno.

Sada ćemo se zabaviti sa sastojcima koji se nalaze u ovoj liniji DR NOLA FOR SKIN XEROSENSA za negu kože lica i tela.

1. KARATE MASLAC - velike količine nezasićenih masnih kiselina,vitamina "A" i "E", proteini i minerali. Ovaj maslac miriše na raj.

2.NIACINAMID- koji dovodi do smanjenja iritacije, upala i crvenila kože.Smanjuje pore.

3.HIJALURONSKA KISELINA- regeneracija za našu kožu.Dobićete upravo onoliko hidratacije koliko je vašoj koži zaista potrebna.

4.PANTENOL-Hidratizuje kožu, čini je mekšom, dobija elastičnost, deluje umirujuće.

5.MLEČNI PROTEIN-koji miriše kao da ste na plaži.Povećava gipkost kože i štiti je od raznih spoljnih faktora.

6.HIDROKOMPLEKS-Redovna upotreba ublažava i sprečava znakove starenje.Vraća koži sjaj.

7.ULJE NOĆURKA-smanjuje ljuštenje kože, deluje zaceljujuće.Ulje koje je jako dobro za nas zene,ako se razumemo.










Svi proizvodi Dr.Nola su BEZ PARABENA I DERMATOLOŠKI ISPITANO.

Proizvod broj 1. 
Sindet za umivanje lica - sastoji se od mlečnih proteina, pantenola i bez sapuna.Bez agresivnog delovanja.Namenjen za svakodnevno korišćenje suve i oštećene kože.Nanosi se na vlažnu kožu, nežno umasira, ispere vodom i obriše.

Proizvod broj 2.
Micelarna voda-sastoji se iz hidrokompleksa i pantelona.Namenjen je za svakodnevno čišćenje kože.Uklanja sminku sa kože lica i područja oko očiju.Nanosi se kruznim pokretima blaznicom i nije potrebno isprati.

Ukoliko Vam se svidjaju ovi proizvodi i voleli biste da ih posedujete u ovim zimskim danima da bi vam koža bila blistava, a vi nikada lepse, kontaktirajte Instagram ili Facebook nalog: drnolaforskin.rs,  ili postetite njihov sajt: www.drnolaforskin.rs.

                                                             


                                                                                                           By Sandra Simić

Comments

Popular posts from this blog

INDOLA , nega kose #SimplySmarter