DIVAGE



Zdravo moje drage devojke!
Da li uživate u vikendu? Ja totalno!
Radujem se našem zajedničkom upoznavanju DIVAGE proizvoda.

Sve proizvode koji se navode u blogu mozete naruciti online preko sajta https://rs.divagemilano.com/ i uvek ugrabite neki popust! Ukoliko recimo narucite bilo sta sto bi vam se svidelo u svokoj narednoj porudzbini dobijate 15% popusta . Predobro,zar ne?

Online sajt je jako pregledan i mozete pronaci bukvalno sve sto vam treba,a da pritom kupujete kvalitetno i sigurno!

Hajmo da pogledamo sta sam ja odabrala...


1. Puder -  TRUE COLOR ULTRA LIGHT FOUNDATION ( link: https://rs.divagemilano.com/collections/face-foundation/products/true-color-ultra-light-foundation?variant=12245774139507 ) Lagan, prekrivna moć srednja i lako se prilagodjava svakoj boji lica. Podloga lagana i jako postojan tokom celog dana,bez obzira kakvo lice imate,da li je masno, suvo ili kombinovano. Kremast, koža ostaje uhranjena jer ova podloga sadrži vitamin E. Jer trebamo da izgledamo uvek sveže i negovano zar ne?

Metalic eye pencil

 2. Olovka za oći  - METALLIC EYE PENCIL 
(link: https://rs.divagemilano.com/collections/eye-pencil/products/metallic-eye-pencil?variant=12244849000563 ) Nijansa kao rodjena za kestenaste oči. Puna sjaja, kremasta i zaista precizna. Tako da i ako niste neki majstor sminkanja, ova olovka je jednostavna i zaista daje full look na očima. Jako se dobro blenda tako da moze,  uz dobru četkicu da vam posluzi i kao senka. 


3. Rumenilo - BAKED BLUSH (link:https://rs.divagemilano.com/collections/face-blush/products/baked-blush?variant=12243474710643 ) Kada sam birala rumenilo, birala sam  ga upravo za neke lepse sunčane dane, gde se na obrazima može videti snop sunca sa sjajem. Upravo sam to i  postigla sa njime. Svilenkasto lice ,lako za blendanje i mikro sjaj koji daje potpuno svež izgled. 


Baked blush

Baked blush


4. Maskara -  BLACK CODE MASCARA (link: https://rs.divagemilano.com/collections/eye-mascara/products/black-code-mascara ) Odabrala sam maskaru za volumen trepavica. imam duzinu ali gustinu baš i ne. Mogu da vam kazem da je maskara totalno crna,ali zaista,jer sadrzi ultra crni karbonski pigment. Posle nje cete imati zaista magicne i zavodljive oči.

Cristal shine glossy lipstick

5. Ruž za usne-  CRYSTAL SHINE GLOSSY LIPSTICK (link: https://rs.divagemilano.com/collections/lips-lipstick/products/crystal-shine-glossy-lipstick?variant=12243720700019 ) Moj odabir je uvek crveni karmin. I konačno nešto što nije mat i hrani usne.Jer, iskerno, majmanje nege posvećujemo njima,a znamo koliko su bitne da izgledaju puno,sveže i hidrirane. Ruz je kremaste strukture,lako nanosiv i dostupan jos u deset razlicitih i hranjljivih nijansi!


Sve cene i nijanse ovih proizvoda mozete videti na linku koji prati svaki proizvod. Ne zaboravite na popuste i uvek budite lepe!

Saljem veliki poljubac!







Comments

Popular posts from this blog

INDOLA , nega kose #SimplySmarter